Verhuis coördinator

budgetbeheer Soesterberg

 

Ontzorgen bij verhuizingen 

Een verhuis coördinator helpt uw naaste of een cliënt met dementie bij het verhuizen naar bijvoorbeeld een verpleeginstelling. De verhuis coördinator helpt ook met leegmaken en verkopen en of opleveren van de woning. U heeft een bekwame, begripvolle en betrouwbare sparringpartner gedurende het hele proces. U staat er niet alleen voor.

Wij hebben veel ervaring met het verhuizen van de spullen van  kwetsbare ouderen. Belangrijk vinden dat ze zoveel mogelijk hun vertrouwde spullen om zich heen kunnen houden. Alles doen we zoveel mogelijk in overleg met de persoon zelf of een goede bekende over welke dierbare spullen er mee moeten naar de nieuwe woning. We richten de nieuwe woning zo veel mogelijk in zoals de sfeer was in de oude woning. Doordat de juiste spullen zijn meegenomen wordt het wennen aan de  nieuwe plek gemakkelijker.

​Wij verzorgen ook het leegruimen en het opleveren of verkoop van de woning. Alle goederen krijgen hierbij een passende bestemming waarbij bij wij speciaal oog hebben voor mens en milieu.   

Graag maken we een passende offerte voor u.