Verhuis coördinator

budgetbeheer Soesterberg

Verhuis coördinator

Ontzorgen bij verhuizingen

Zoekt u hulp voor een naaste of een cliënt met dementie bij het verhuizen naar bijvoorbeeld een verpleeginstelling? En aansluitend het leegmaken en verkopen/opleveren van de woning?

​We hebben voor veel kwetsbare ouderen verhuizingen en ontruimingen geregeld. Daarbij zorgen we ervoor dat ze zoveel mogelijk hun vertrouwde spullen om zich heen kunnen houden. Wij overleggen met de persoon zelf of een goede bekende of een naaste over welke dierbare spullen er mee moeten naar de nieuwe woning. De overstap naar de nieuwe woonomgeving wordt hierdoor gemakkelijker.

Voor de spullen die niet meegaan zoeken we een passende bestemming waarbij we zo veel mogelijk de spullen een tweede bestemming geven.

Na het leegruimen van de woning kunnen we de woning voor u opzeggen bij de verhuurder en bij de begin- en eindinspectie aanwezig zijn. Is het een koopwoning dan kunnen we de woning verkopen. We hebben in ons netwerk voldoende makelaars en zullen altijd bij de keuze van een makelaar vooraf diverse offertes aanvragen en aan u voorleggen.

Wij maken graag een passende offerte voor u op.