full
color
https://ayudabewind.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://ayudabewind.nl/
#6e8d6d
style2
06 23 52 35 62

Privacy

Deze pagina heeft tot doel u te informeren over hoe Ayuda Bewind omgaat met persoonsgegevens van haar klanten. Bij het verwerken van persoonsgegevens zal de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) worden gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen.

Privacyverklaringen

Wettelijke vertegenwoordiging bewindvoering / Inkomens- en budgetbeheer

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Sinds 1 september 2001 is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van kracht. Deze wet geeft aan wat de rechten zijn van iemand van wie gegevens worden gebruikt en wat de plichten zijn van de instanties of bedrijven die gegevens gebruiken. De Wbp is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via de website van Ayuda Bewind. Dit betekent dat persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard, gebruikt, of op enige andere vorm ter beschikking gesteld, met elkaar in verband gebracht, alsmede afgeschermd worden, onder deze wet vallen.

Wat zijn persoonsgegevens?

Onder een persoonsgegeven wordt verstaan een gegeven dat herleidbaar is tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dat betekent dat de naam van een persoon op wie de gegevens betrekking hebben bekend is, dan wel dat die persoon kan worden achterhaald. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam van een persoon of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

Hoe gaat Ayuda Bewind om met uw persoonsgegevens?

Uw gegevens worden op een behoorlijke en zorgvuldige manier in overeenstemming met de Wbp verwerkt. Dat betekent dat wij in sommige gevallen uw toestemming zullen vragen voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Verder zullen uw persoonsgegevens alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Dat betekent dat als u bijvoorbeeld uw naam en adres invult voor het toezenden van bepaalde informatie, deze gegevens niet worden gebruikt om u ook andere informatie toe te zenden (behalve als dat is aangegeven). Voor het goed uitvoeren van onze taken als bewindvoerder danwel budgetbeheerder kan het nodig zijn informatie te delen met derden zoals hulpverleners, uitkerende instanties en schuldeisers.  Wanneer u een aanvraagformulier voor beschermingsbewind of budgetbeheer ondertekent, machtigt u Ayuda Bewind om informatie in te winnen van en informatie te verstrekken aan derden. Gegevens kunnen ook worden gebruikt voor opsporing, als via de website strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan (en verdere uitzonderingen zoals genoemd in artikel 43 Wet bescherming persoonsgegevens).

Cookies

Ayuda Bewind maakt geen gebruik van cookies.

Webstatistieken

Voor het genereren van webstatistieken maakt deze website gebruik van Google Analytics.

default
Loading posts...
link_magnifier
#acb0bd
on
fadeInDown
loading
#acb0bd
off
Terug