bewindvoerder juliette kubbinga

Bewindvoerder in de omgeving Utrecht, Zeist en Amersfoort

juliette

Bankier

Na 25 jaar ervaring in het bankwezen heb ik de stap genomen om beschermingsbewindvoerder te worden. Vooral het sociale aspect spreekt me aan en samen met mijn ruime financiële en zakelijke ervaring kan ik dit vak goed uitoefenen. In de gesprekken met mijn klanten was het belangrijk om de adviezen die ik gaf zo goed mogelijk bij de vragen en behoeften van mijn klanten aan te laten sluiten. Dit is ook de insteek in mijn werk als bewindvoerder. Mijn pragmatische instelling en oplossingsgericht vermogen zorgt ervoor dat ik voor mijn klanten hun financiële huishouding kan stabiliseren. Als bewindvoerder ben ik werkzaam in de omgeving van Utrecht, Bilthoven, Zeist, Driebergen en Amersfoort.

Inzet

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn zulke logische zaken voor mij dat ik ze bijna vergeet te benoemen. Zo veel mogelijk de zelfredzaamheid van mijn klanten vergroten is mijn grootste doel. In dit proces zal er samenwerking worden gezocht met hulpverlening en naasten. Het uitgangspunt hierbij is dat de bewindvoerder naast de klant gaat staan en hem/haar in zijn kracht zal gaan zetten. Dit doet Ayuda Bewind onder andere door de tijd te nemen, goed te luisteren en mee te denken in behoeftes en mogelijkheden. Ik vind het belangrijk op de hoogte te blijven van vakgerelateerde actualiteiten en ik wil mezelf blijven ontwikkelen.

Duurzaamheid

Voor mij is duurzaamheid een belangrijk en geen populair begrip. Voor mijn klanten betekent dit dat we streven een lange termijn relatie zullen aangaan waarin we samen streven naar oplossingen en zo veel mogelijk zelfredzaamheid. Wonend bij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug heeft duurzaamheid voor mij echt betekenis gekregen. Elke dag geniet ik ervan en daarom zal ik waar mogelijk me hiervoor inzetten. Daarom heb ik onder andere tijdens mijn bestuursperiode in een wijkvereniging een duurzame bijeenkomst georganiseerd. In mijn werk zal ik “Duurzaam Ondernemen” in alle werkprocessen meenemen. Ook zijn er steeds meer criteria bekend waaraan een organisatie moet voldoen om zichzelf ‘duurzaam’ te mogen noemen. Hieraan zal ik mijn onderneming toetsen.

(portretfoto is gemaakt door Sascha Smeets Fotografie, www.saschasmeets.nl)