Bewindvoerder, Mentor, Nalatenschapsplanner en Verhuis Coördinator

bewindvoerder juliette kubbinga

Bewindvoerder en Mentor in de omgeving Utrecht, Zeist en Amersfoort

juliette

Bankier

Na 25 jaar ervaring in het bankwezen heb ik de stap genomen om in 2016 beschermingsbewindvoerder en 8 jaar later om mentor te worden. Vooral het sociale aspect spreekt me aan en samen met mijn ruime financiële en zakelijke ervaring kan ik de functie als bewindvoerder goed uitoefenen. Tijdens deze functie ben ik veel in contact gekomen met mentoren en vanaf 2022 ben ik begeleid door mentoren en in 2024 ben ik toegelaten door de Rechtbank als professioneel mentor. In de gesprekken met mijn cliënten was het belangrijk om de adviezen die ik gaf zo goed mogelijk bij de vragen en behoeften van mijn cliënten aan te laten sluiten. Dit is ook de insteek in mijn werk als bewindvoerder en mentor. Mijn pragmatische instelling en oplossingsgericht vermogen zorgt ervoor dat ik voor mijn cliënten hun financiële huishouding kan stabiliseren en de zorgen kan coördineren  Als bewindvoerder en mentor ben ik werkzaam in de omgeving van Utrecht, Bilthoven, Zeist, Driebergen en Amersfoort.

Inzet

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn zulke logische zaken voor mij dat ik ze bijna vergeet te benoemen. Zo veel mogelijk rust en kwaliteit van leven geven aan  mijn oudere cliënten is mijn grootste doel. In dit proces zal er samenwerking worden gezocht met hulpverlening en naasten. Dit doet Ayuda Bewind en Mentorschap onder andere door de tijd te nemen, goed te luisteren en mee te denken in behoeftes en mogelijkheden. Ik vind het belangrijk op de hoogte te blijven van vakgerelateerde actualiteiten en ik wil mezelf blijven ontwikkelen.

Duurzaamheid

Voor mij is duurzaamheid een belangrijk en geen populair begrip. Voor mijn klanten betekent dit dat we streven een lange termijn relatie zullen aangaan waarin we samen streven naar oplossingen en zo veel mogelijk zelfredzaamheid. Wonend bij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug heeft duurzaamheid voor mij echt betekenis gekregen. Elke dag geniet ik ervan en daarom zal ik waar mogelijk me hiervoor inzetten. Daarom heb ik onder andere tijdens mijn bestuursperiode in een wijkvereniging een duurzame bijeenkomst georganiseerd. 

(portretfoto is gemaakt door Sascha Smeets Fotografie, www.saschasmeets.nl)