Ayuda Bewind over ons

Ayuda Bewind

Ayuda Bewind staat er voor om te zorgen dat u zich weer bezighoudt met zaken die u echt interesseren en niet langer ‘s nachts wakker ligt vanwege uw geldzaken.

Ayuda Bewind biedt professioneel beschermingsbewind aan voor hen die dat nodig hebben. We nemen de zorg voor de financiën uit handen waarbij u het overzicht kan behouden. We bieden daar moderne gebruiksvriendelijke oplossingen voor aan.

Met onze jarenlange financiële en zakelijke ervaring brengen wij rust, stabiliteit en zekerheid. En als u dan weer in staat bent om (zo veel als mogelijk) uw eigen geldzaken op orde te houden dan zijn we pas echt tevreden. De orde scheppen in uw financiële situatie geeft ons positieve energie doordat wij u dan echt helpen. Wij ondersteunen u door de praktische zaken te regelen maar ook door u een luisterend oor te bieden.

Bewindvoering is een ingrijpende maatregel. Als bewindvoerder willen we u een vertrouwd gevoel geven. Daarom geven wij u regelmatig inzicht in uw financiële situatie en door onze samenwerking brengen we uw financiën in balans.  Heeft u hierover vragen dan zijn we uiteraard telefonisch goed bereikbaar. Uit onze antwoorden blijkt dat we goed met u mee denken over uw wensen en behoeften. Daarnaast worden wij als bewindvoerder ook gecontroleerd door verschillende organisaties en de rechtbank. We zijn werkzaam in de omgeving Utrecht, Bilthoven, Zeist, Driebergen en Amersfoort

Samenwerking

Om continuïteit en kwaliteit te waarborgen werkt Ayuda Bewind samen met een aantal andere professionele bewindvoerders. Hiervoor zijn samenwerkovereenkomsten afgesloten om dit te borgen. Dit is tevens ook een kwaliteitseis van de Rechtbank bij de aanstelling van de bewindvoerder.

Ayuda Bewind werkt samen met:

Lot Bewindvoering

OK Bewind