Ayuda Bewind over ons

Ayuda Bewind

Ayuda Bewind heeft als doel ouderen en hun naasten te ontzorgen op financieel en administratief gebied. Door een persoonlijke benadering en door oog te hebben voor de specifieke behoeften en wensen van een cliënt, krijgt de cliënt rust en vertrouwen. Dat moet de basis zijn voor het overzichtelijker krijgen van zijn of haar administratie.

Met onze jarenlange financiële en zakelijke ervaring brengen wij rust, stabiliteit en zekerheid. We bieden daar moderne gebruiksvriendelijke oplossingen voor aan. Bewindvoering is een ingrijpende maatregel. Als bewindvoerder willen we u daarom als naasten van de cliënt een vertrouwd gevoel geven. Heeft u hierover vragen dan zijn we uiteraard telefonisch goed bereikbaar. Uit onze antwoorden blijkt dat we goed met u mee denken over uw wensen en behoeften. Daarnaast worden wij als bewindvoerder ook gecontroleerd de rechtbank. We zijn werkzaam in de omgeving Utrecht, Bilthoven, Zeist, Driebergen en Amersfoort

Samenwerking

Om continuïteit en kwaliteit te waarborgen werkt Ayuda Bewind samen met een aantal andere professionele bewindvoerders. Hiervoor zijn samenwerkovereenkomsten afgesloten om dit te borgen. Dit is tevens ook een kwaliteitseis van de Rechtbank bij de aanstelling van de bewindvoerder.

Ayuda Bewind werkt samen met:

Lot Bewindvoering

OK Bewind